NUNTA ÎN RESTAURANT PRESTIJ

Nunta este o zi specială, atât pentru tinerii căsătoriți cât și pentru oaspeții lor. Restaurantul stilat, elegant și confortabil Prestij vă oferă cele mai bune condiții pentru a sărbători nunta: feluri de mâncare delicioase, săli spațioase cu o capacitate de la 50 până la 200 de persoane și un client service impecabil. Vă garantăm o nuntă de neuitat și cele mai colorate impresii de la sărbătoare.

                             FACILITĂȚILE RESTAURANTULUI NOSTRU                              

FACILITĂȚILE RESTAURANTULUI NOSTRU

DEPARTE DE ZGOMOTUL ORAȘULUI

POSIBILITATE DE A PETRECE CEREMONIA ÎN AER LIBER

MENIU DE LA 600 LEI

Solicitarea dvs. a fost trimisă cu succes, Veți fi contactat în scurt timp.

Telefon: +373 79 99 68 68

LĂSAȚI-NE O CERERE ȘI 
VĂ VOM CONTACTA ÎN SCURT TIMP

SALA VERDE

Designul confortabil și elegant al sălii în tonuri verzi creează o atmosferă specială de sărbătoare. Sala găzduiește până la 100 de persoane și este ideală pentru a sărbători o nuntă, un botez sau o zi de naștere.

SALA MOLDOVENEASCĂ

Atmosfera sălii redă spiritul culturii și obiceiurilor moldovenești. Interiorul este realizat în stilul tradițional moldovenesc: mese masive din lemn, fețe de masă albe ca zăpada cu ornamente brodate, covoare colorate și scaune antice. Capacitatea este de până la 18 persoane.

SALA CLASICĂ

Sala găzduiește până la 200 de persoane și este ideală pentru o nuntă luxoasă și bogată. Interiorul este confecționat în tonul cafelei, în nuanțe moi de bej.

SALA ROMANTICĂ

Proiectată pentru un număr mic de oaspeți, poate găzdui până la 12 persoane. Este un loc ideal pentru sărbători de familie confortabile sau seri romantice.

BUCĂTĂRIA

Restaurantul Prestij este renumit pentru bucătăria sa rafinată. Noi prezentăm o gamă largă de feluri de mâncare făcute în conformitate cu cele mai bune rețete ale bucătăriei moldovenești și europene. Noi folosim numai produse proaspete și de cea mai înaltă calitate.

ZONA DE ÎNTÎMPINAREA OASPEȚILOR

Terrasa elegantă a restaurantului - locul perfect pentru întâmpinarea oaspeţilor de onoare. În perioada caldă a anului, vă oferim posibilitatea de a organiza înscrierea căsătoriei în stil european.

)
Solicitarea dvs. a fost trimisă cu succes, Veți fi contactat în scurt timp.

Telefon: +373 79 99 68 68

LĂSAȚI-NE O CERERE ȘI 
VĂ VOM CONTACTA ÎN SCURT TIMP

REPUBLICA MOLDOVA, ORAȘUL CĂUȘENI, ȘOS. TIGHINA, 1B