BOTEZURI ÎN RESTAURANT PRESTIJ

Botezul copilului reprezintă o etapă importantă în viața fiecărei familii. Restaurantul Prestij se pregătește cu o atenție deosebită pentru acest eveniment și ia în considerare toate dorințele clientului.

Meniul selectat cu atenție, client service-ul perfect și atenția la detalii vor face sărbătoarea copilului dumneavoastră de neuitat.

FACILITĂȚIILE RESTAURANTULUI NOSTRU

ABORDARE INDIVIDUALĂ

    DEPARTE DE ZGOMOTUL ORAȘULUI

ZONA DE JOACĂ PENTRU COPII AMENAJATĂ

MENIU DE LA 600 LEI

Solicitarea dvs. a fost trimisă cu succes, Veți fi contactat în scurt timp.

Telefon: +373 79 99 68 68

LĂSAȚI-NE O CERERE ȘI 
VĂ VOM CONTACTA ÎN SCURT TIMP

SALA VERDE

Designul confortabil și elegant al sălii în tonuri verzi creează o atmosferă specială de sărbătoare. Sala găzduiește până la 100 de persoane și este ideală pentru a sărbători o nuntă, un botez sau o zi de naștere.

SALA MOLDOVENEASCĂ

Atmosfera sălii redă spiritul culturii și obiceiurilor moldovenești. Interiorul este realizat în stilul tradițional moldovenesc: mese masive din lemn, fețe de masă albe ca zăpada cu ornamente brodate, covoare colorate și scaune antice. Capacitatea este de până la 18 persoane.

SALA CLASICĂ

Sala găzduiește până la 200 de persoane și este ideală pentru o nuntă luxoasă și bogată. Interiorul este confecționat în tonul cafelei, în nuanțe moi de bej.

SALA ROMANTICĂ

Proiectată pentru un număr mic de oaspeți, poate găzdui până la 12 persoane. Este un loc ideal pentru sărbători de familie confortabile sau seri romantice.

BUCĂTĂRIA

Restaurantul Prestij este renumit pentru bucătăria sa rafinată. Noi prezentăm o gamă largă de feluri de mâncare făcute în conformitate cu cele mai bune rețete ale bucătăriei moldovenești și europene. Noi folosim numai produse proaspete și de cea mai înaltă calitate.

ZONA DE ÎNTÎMPINARE A OASPEȚILOR

Terrasa elegantă a restaurantului - locul perfect pentru întâmpinarea oaspeţilor de onoare. În perioada caldă a anului, vă oferim posibilitatea de a organiza înscrierea căsătoriei în stil european.

)
Solicitarea dvs. a fost trimisă cu succes, Veți fi contactat în scurt timp.

Telefon: +373 79 99 68 68

LĂSAȚI-NE O CERERE ȘI 
VĂ VOM CONTACTA ÎN SCURT TIMP

REPUBLICA MOLDOVA, ORAȘUL CĂUȘENI, ȘOS. TIGHINA, 1B